خواص گیاه بلو بری :
- تقویت عملکرد مغز
- پیشگیری از سرطان
- تقویت بینایی
- کند کردن روند پیری
- کمک به هضم خوراک
- کمک به از بین بردن چربی های شکم
در این چای علاوه بر تمام خواص چای سیاه گرانوله که شامل : کند کردن روند پیری کمک به هضم خوراک رفع خستگی و استرس بهبود عملکرد مغز و افزایش هوشیاری افزایش متابولیسم و کمک به کاهش وزن افزایش کارایی سیستم ایمنی بدن می باشد بدلیل ترکیب این چای با اسانس بلوبری خواص زیر را شامل می شود : - کاهش دهنده استرس بدلیل وجود لینالول (linalool) - ضد افسرگی بدلیل وجود سیترونلول ( citrolellol ) - ضد قارچ بدلیل وجود تری استین (triacetin) و آلفا - تری فنیول (alpha-terprineol) - انرژی زایی - هضم آسان بدلیل وجود مالتودکسترین (maltodextrin) - طعم و عطر بیادماندنی و دلنشین میوه بلوبری
طریقه مصرف :
دو ساعت بعد از غذا یک فنجان چای بلوبری روش مصرف: برای آماده کردن چای ابتدا قوری را با آب جوش 100درجه گرم نمایید. سپس یک کیسه چای تکسو در فنجان قرار داده و بر روی آن آب جوش اضافه کنید و به مدت 2الی 3 دقیقه صبر نمایید تا چای به خوبی دم بکشد. اکنون چای آماده نوشیدن است
ترکیبات : چای سیاه ممتاز گرانوله ،اسانس بلوبری
کالاهای مرتبط
برچسب ها: تکسو, چای کیسه ای, چای معطر, تمشک آبی, بلو بری