منطقه رویش:
مزارع اطراف اصفهان و استان مرکزی
خواص دارویی:
حافظه را افزایش می دهد، بیشترین ویتامین های A و K را دارد ومفید برای افرادی که خون دماغ می شوند، این عسل بسیار خوش عطر و طعم می باشد، ملین و خونساز است.
از خواص کلی عسل می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- مقوی قلب
- ضد بی خوابی
- تقویت کننده اعصاب
- آرام بخش
- تنگی نفس
- ضد سرماخوردگی
طبع این عسل گرم و تر است و می توان همراه با شیر، سرشیر، خامه، کره، ماست معمولی و چکیده، خاکشیر و ... مصرف شود. درصورت حل کردن در شیر یا آب، دقت شود که داغ نباشند چون خاصیت غذایی آن از دست رفته و اصطلاحا عسل می میرد. برای تهیه سکنجبین یکی از بهترین گزینه ها، عسل کوهی هزار گل است.
کالاهای مرتبط
برچسب ها: تکسو, عسل 100% طبیعی, یونجه, عسل یونجه