از خواص کلی عسل می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- نرم کننده سینه
- مفید برای ناراحتی ریه
- مسکن سرفه
- مسکن سرماخوردگی
طبع این عسل گرم و تر است و می توان همراه با شیر، سرشیر، خامه، کره، ماست معمولی و چکیده، خاکشیر و ... مصرف شود. درصورت حل کردن در شیر یا آب، دقت شود که داغ نباشند چون خاصیت غذایی آن از دست رفته و اصطلاحا عسل می میرد. برای تهیه سکنجبین یکی از بهترین گزینه ها، عسل کوهی هزار گل است.
کالاهای مرتبط
برچسب ها: تکسو, عسل 100% طبیعی, چهل گیاه, عسل چهل گیاه